Design in uw bedrijfstuin

Bedrijven

BloQ is een meerwaarde op groene dakterrassen of in de kantoortuin van bedrijven. Een ruimte waar werknemers kunnen ontsnappen aan de drukte en even tot rust kunnen komen. Een frisse neus halen tussen de bedrijven door, maar wel profiteren van een milieuvriendelijke beschutting. Dankzij de optionele zonnepanelen is er op de lange termijn sprake van extra rendement. BloQ is zelfregulerend in energievoorziening en biedt u de kans om te besparen op uw energiekosten. Daarnaast is bloQ een duurzame investering en een eerste stap richting Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). BloQ zorgt voor een stijlvolle uitstraling van uw zakelijke tuin, die past bij de architectuur van uw pand.

Zorginstellingen

Verzorgingstehuizen, ziekenhuizen en kinderdagverblijven bieden hun cliënten een natuurlijk buitenverblijf met bloQ. Hier genieten patiënten, cliënten, bezoekers en werknemers van het eerste lentezonnetje, de vallende blaadjes in de herfst en de dikke winterse sneeuwvlokken. Buiten genieten op een gezonde en natuurlijke manier.

Woningbouwverenigingen

Het maatschappelijk belang staat bij woningcorporaties voorop. Juist daarom is bloQ een belangrijke investering die bijdraagt aan het realiseren van leefbaarheid in de wijk. Door bloQ te gebruiken als duurzame fietsenstalling of als milieuvriendelijke opslagruimte bij bestaande of nieuwbouwprojecten, is bloQ een investering voor de wijk. Het voordeel van bloQ is dat er meerdere modellen aan elkaar gebouwd kunnen worden. Op die manier wordt er efficiënt gebruik gemaakt van de ruimte.

Projectontwikkelaars

De aandacht voor duurzaam bouwen neemt steeds meer toe. Projectontwikkelaars krijgen steeds meer te maken met het zo efficiënt en effectief mogelijk integreren van duurzaamheid in woningen. Om potentiële huiseigenaren tegemoet te komen in hun behoefte naar MVO kunnen projectontwikkelaars hen een totaalplaatje aanbieden, waarbij duurzaamheid zowel verwerkt is in het interieur als in het exterieur. BloQ vormt onderdeel van het exterieur en is het een duurzaamheid statement in de bedrijfstuin.

Tuincentra

Het assortiment van tuincentra wordt uitgebouwd met een hoger segment. Klanten kunnen voor een stijlvol en duurzaam alternatief kiezen.

Meer weten?