Multifunctionele & duurzame tuininrichting

BloQ is multifunctioneel inzetbaar en levert u op verschillende manieren meerwaarde. Heel handig voor de tuinspullen, maar vooral geschikt om vier seizoenen lang te genieten van het buitenleven. BloQ is het stijlvolle alternatief voor een tuinhuis of blokhut en is een ware eyecatcher in uw tuininrichting.

Duurzaamheid

Groen in uw leven is belangrijk. Voor iedereen die graag milieubewust omgaat met zijn omgeving, is bloQ een uitkomst. Dankzij de unieke, natuurlijke materialen past bloQ perfect in iedere tuin. BloQ is een echte toevoeging aan de tuin, maar helpt ook een handje bij de kosten besparen. De optionele zonnepanelen in het dak zijn een bron van energie. Het idee dat u voortaan gebruikmaakt van uw eigen opgewekte energie is toch leuk? Nog leuker zijn natuurlijk de lagere kosten op uw energierekening. Heeft u een vakantiehuis in Mediterraan Europa? Dan levert bloQ nog meer rendement op, vanwege het hogere aantal zonuren in deze gebieden.

Ontspannen

Na een drukke, hectische dag is er niets lekkerder dan helemaal tot rust komen. Dankzij de ruimtelijke materialen creëert bloQ een oase aan rust. Zo geniet u het hele jaar door van het buitenleven. Ontspannen een boek lezen, genieten van een goed glas wijn of juist even helemaal niks. Met bloQ haalt u het relaxte buitenleven naar binnen in uw persoonlijke tuinkamer.

Hobby

Binnen genieten van het buitenleven, terwijl u uw hobby uitoefent? Uw persoonlijke bloQ realiseert de ideale plek voor uw hobby. Bent u een fervent schilder en op zoek naar een bijzonder atelier met de juiste lichtinval? Of wilt u juist groenten en fruit verbouwen, maar geen kas in de tuin plaatsen? BloQ combineert praktisch met design. Zo beleeft u altijd plezier aan uw hobby.

Werken

BloQ creëert en perfecte werkambiance, dankzij het ruimtelijke en open ontwerp. BloQ is een ideale extra ruimte, die u motiveert en inspireert. U heeft niet langer een opgesloten gevoel en u hoeft geen extra beslag te leggen op een slaap- of zolderkamer. Een gevoel van vrijheid, dat is werken in bloQ. Bovendien is bloQ een duurzame investering, door het gebruik van natuurlijke materialen en de winning van zonne-energie.

Materialen

Het is heel begrijpelijk dat u bloQ zelf vorm wilt geven. Uw persoonlijke bloQ komt tot uiting in het materiaalgebruik. Dankzij het gebruik van natuurlijke producten, zoals glas, metaal, mos en duurzame houtsoorten is bloQ een duurzame investering. Kies zelf welke materialen het beste passen bij de architectuur van uw huis en omgeving.

Formaten

De grootte van bloQ bepaalt u zelf , omdat iedere tuin uniek is. Het formaat van bloQ is tevens bepalend voor de hoeveelheid stroom die u kunt opwekken met de zonnepanelen. Onderstaande schetsen geven een indruk van de mogelijkheden van uw eigen bloQ.Leverbaar vanaf € 13.000,- (inclusief 21% BTW) :

-inclusief spuitwerk (standaard RAL 9001)
-inclusief FSC-gekeurd Vurenhout
-inclusief voormontage op onze werkplaats
-inclusief fundatiemateriaal (schroeffundamenten)
-inclusief deur met driepuntsluiting en cilinder
-inclusief gelaagde ruiten in gevels en dak
-exclusief reis- / transport
-exclusief arbeid voor plaatsing
-exclusief kraankosten
-exclusief vloerdelen

 
Meer weten?